Космічний “Ріхард Зорге“?

У  світі постійно зростає число спостережень аномальних явищ. Це всім відомо. Але не всім, напевно, відомо те, що іноді до цих очевидців приходять дивні «люди в чорному» з погрозами.

Які загальні принципи появи “людей у чорному”? Вони з’являються несподівано і за манерою поведінки нагадують таємних агентів, їм відомі усі подробиці життя тих, до кого вони звертаються, і події, про які сама жертва нічого не знає.

Жертва під час візиту майже завжди одна, і зазвичай вона перебуває у власній оселі, біля телевізора.

Космічний “Ріхард Зорге“? Відвідувачі завжди в темному, їх одяг ніби щойно куплений. Вони також схожі на іноземців. Люди в чорному ніколи не посміхаються, їхні обличчя – незворушні. Вони виголошують текст-попередження, а потім зникають. (Тому фільм-комедія Баррі Зоненфельда “Люди в чорному” насправді не комедія, а замасковане серйозне попередження людству. А “Ікс-файли” – то взагалі просто інструкція до викриття всесвітніх змов: бери і викривай).

Саме так треба трактувати появу на наших телеекранах виступу “російського президента Дмитрія Медведєва“. Зверніть увагу, що запис надійшов з YouTube, в якому може розмістити будь-що кожен п’ятикласник. От коли Україна обговорювала вікопомний виступ нашої прем’єрки “Пропало всьо!” , то офіційно ж було сказано, що Інтернет – то такий смітник, звідки не можна брати матеріали в якості офіційних. І навіть журналістів, які з Інтернету “Пропало всьо” взяли і показали, з роботи  вигнали. А тут цілком очевидно, що існує змова (як у “Секретних матеріалах“), яка пустила своє коріння в наших медіа. 
 
 З усього вищесказаного випливає, що ніякий він не президент. Мімікою і стилем мови він намагається копіювати справжнього президента Росії – Владіміра Путіна, і тому подеколи дійсно схожий на таємного агента. Але ще більше Медведєв схожий на актора  Уіла Сміта, який грає таємного агента. Пронизливість погляду, легка втома від відповідальності за долю Всесвіту, героїчне визнання неминучих драматичних явищ – все витримано в найкращих традиціях маскування “людей у чорному”.

Ще одна обставина виказує те, що чудисько на телеекрані (як і ті , хто його послав) – взагалі не людська істота. Бо невеликі на зріст люди (якщо вони, звісно, не психопати) зазвичай бувають веселі і життєрадісні, з живою мімікою. Тут маємо цілком протилежну картинку.

Зверніть увагу також, що цей інформаційний вірус з погрозами і “наїздами” було запущено напрочуд симетрично. Разом з начебто ужгородським мером, а насправді теж “людиною в чорному” Сергієм Ратушняком (видно неозброєним оком, подивіться його фото!) – начебто російський президент говорить синхронно одне й те саме. Таке змальовується в фантастичних фільмах, коли одна людина гундосить голосами кількох, або навпаки – всі в один голос, от хоча б “Зозулі Мідвіча” подивіться. Так от, хай вас не вводять в оману тексти про посла, Грузію, флот, газ (в одному випадку) і про жидомасонів і педофілів (в іншому). Тексти легко можна поміняти місцями, а проповідців залишити тих самих – вони й не помітять.

Мета “людини в чорному”, яка висадилася на Закарпатті, – приховати нелегальний трафік інопланетян через кордон. Хто не вірить – згадайте, з чого починається фільм “Люди в чорному”. А от мета “людини в чорному“, яка висадилася в Кремлі, – відвернути увагу росіян від роковин загибелі російського атомного підводного човна К-414 “Курськ” , який затонув дев’ять років тому в Баренцевому морі внаслідок сутички з інопланетянами. (Деякі з інопланетян тоді вижили, хоча й постраждали, бо “Курськ” відбивався крилатими ракетами. Один з них, наприклад, став київським мером).

Тому у випадку так званої заяви так званого президента так званої Росії – ми насправді маємо справу з ультиматумом чужої і ворожої цивілізації. Те, що ми регочемо з цього, як колись Європа реготала з керівників Радянського Союзу, – зовсім не означає, що війни з інопланетянами не буде. Бо саме вони, «люди в чорному», успадкували основні риси ідеології Радянського Союзу і рештки його ядерного арсеналу.

Формальні причини цього ультиматуму – батарейки, на яких працював попередній  посол “людей у чорному”, розрядилися. Таке часто трапляється. Наприклад,  у 1976 році у штаті Мен доктор Гопкінс зазнав візиту такого персонажа, який, за його словами, виглядав як “ член похоронної команди”. Під час розмови з незнайомцем Гопкінс зауважив, що той уповільнено й важко говорить. Коли відвідувач встав, щоб піти, його трясло, як у лихоманці. «Моя енергія зменшується. Я повинен йти. Прощавайте», – сказала « людина в чорному», коли йшла. Це майже дослівно повторює мотиви припинення діяльності попереднього посла.

З цього випливає очевидне – що “посольські” інопланетні батарейки – одні на кожне посольське місце, і вони вже не тримають заряд, як і будь-який старий акумулятор.

Це означає, по-перше, що у “людей у чорному” в принципі проблеми з енергетикою, і на кожну подію, пов’язану з енергоносіями, вони реагують дуже болісно і неадекватно гостро.
  
По-друге, оскільки  ультиматум  складено з граматичними помилками (то “укрАинский“, то “украИнский”), то інопланетяни не дуже розуміють, до кого в даному випадку звертаються.

І по-третє, оскільки текст ультиматуму складено з кальок-шаблонів попередніх заяв, а манера говорити – також шаблонна, то можна зробити висновок, що у прибульців якийсь аврал, якась нештатна ситуація. Вони захопили Росію і говорять від її імені. Але на шляху до завоювання світу, як завжди, стоїть Україна. Вона (теж як завжди) нічого про це не знає. 

Таке повне і досить примітивне демаскування «людей у чорному» через виступ “президента Дмитрія Медведєва” можна пояснити, як це роблять всі політологи, оголошенням початку війни. Але спадає на думку інше: можливо, ця “людина в чорному” прониклася особливою симпатією до України і в зашифрованому вигляді передає послання про справжні загарбницькі наміри чужинців.

Ну, або в неї просто сідають батарейки. 

Теги: